Træn med Forsvaret

0
1073
Forsvaret - træning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange apps som du kan bruge til din træning. Nogle kan du finde vejledninger i og andre kan du selv registrere dine resultater. Her kommer en app hvor du kan træne på samme måde som forsvaret gør det. Det kan være et godt alternativ til den traditionelle styrketræning, det er uden tvivl noget din krop ikke er vant til. Og hvis der er noget som er godt for træningen, så er det at lave noget dine muskler ikke er vant til at lave. På den måde bliver de nød til at tilpasse sig deres nye omstændigheder og bliver derved tvunget til at blive stærkere.

Fokus på tre områder

Den alsidige træning er den der er varieret og udfordrende, på flere punkter. Der tre hovedfaktorer, der bør udfordres, hvis man skal have resultater, der er hver at føle på. Disse faktorer er styrke, udholdenhed og mentalitet. Hvis man formår at udfordre disse faktorer i sin træning, er man rigtig godt på vej til at få sin altetiske krop.

App og indhold

Med app´en ”Træn med Forsvaret” kan du få indsigt i hvordan forsvaret træner og hvad der skal til. Træn med samme program som professionelle soldater og de samme principper. Du kan komme i en ekstraordinær form. Du kan teste din egen fysiske form med Bib-test, 12 min. test og 8 core testøvelser. Der er forskellige 8-ugers træningsprogrammer, som findes i forskellige sværhedsgrader, som du kan benytte. Der er også over 100 forskellige øvelser at gå krig med, plus et personligt tilrettelagt program.

Alt dette sikre din form og din styrke på et højt niveau, som ikke er til at tage fejl af. App’en gør det nemt at komme i gang med træningen og der er rigeligt at gå i gang med. Du bliver holdt beskæftiget det næste lange stykke tid.