Tips til at glemme bekymringer under træningen

0
1611

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange træner fordi at de glemmer alt mens de træner, og det kan ligesom være en måde at koble af på. Hvis man står i en situation hvor man glemmer alt mens man træner og får koblet af, så er det perfekt. Men der er også nogle som ikke kan give slip på bekymringerne mens de træner. Hvis du er en af de mennesker der gerne vil lære at slappe mere af under træningen, så læs med her, og få nogle tips til at glemme bekymringerne.

Lås efter dig

Alle mennesker kender frygten for at have glemt og låse noget, og det er egentligt en latterlig frygt. Men vi har den alle prøvet det før, og det kan være noget så træls. Derfor kan du blandt andet lave et system hvergang du låser din cykel, bil eller bolig. Hvis du laver et system hvor du siger en underlig kombination hver gang du låser, så vil du kunne huske det fx “blå kanin”, “grøn fugl”. Hvis du benytter dig af et system når du låser, så vil du slippe for at stå i centret eller alle mulige andre steder og tænke: “Huskede jeg nu at låse bilen?”

Det kan også være en god ide, at skifte din lås ud til dit hjem. Det kan godt være du ikke umiddelbart tænker det vil have nogle effekt. Men det kan give dig en form for sikkerhed i underbevidstheden, at vide din lås er god og fungere. Så kontakt din nærmeste låsesmed(fx låsesmed Gilleleje), og få skiftet låsen ud med en ny.

Skriv det ned

Mange mennesker går rundt med bekymringer og tanker, som de ikke slipper får øjnene er lukket når de sover om aftenen. Derfor kan man med fordel skrive ting man går og husker på ned. Hvis du skriver dem ned på din mobil, så tillader din hjerne dig at glemme. Du kan med fordel lave lister over hvad du skal lave i løbet af dagen. Istedet for at gå og minde dig selv om: “Jeg skal huske at gøre rent i køkkenet”, “Jeg skal også vaske tøj”, så kan du bare skrive opgaverne ned. På den måde kommer du ikke til at gå og minde dig selv om det flere gange om dagen.