Spis sundt og varieret

0
503

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ved at spise sundt og varieret kan det hjælpe til, du opnår en større mæthed og mere energi i dagligdagen. Det er vigtigt både at kombinere protein, fedt og kulhydrater sammen, fordi de hver især bidrager med forskellige næringsstoffer til din krop. Der er et væld af gode kostguides på internettet, du kan give dig i kast med at søge rundt i for at få inspiration. Det kan også være, du kan finde opskrifter, der tilbereder råvarer på en anden måde, du ellers ikke er så fan af. Ud over dette er det selvfølgelig også vigtigt, at du husker dække din krops behov for vand.

Har du spist noget dårligt?

Selvom du spiser sundt og varieret, kan du stadig opleve at få tynd mave. Det opstår som regel på grund af en lang række forskellige bakterier eller virusser. Og det vil oftest gå over efter et par dage. En måde du kan imødekomme denne infektion på er at tage paraghurt, en mælkesyrebakterie mod diarre. Det hjælper både med at forebygge og behandle det. Mad er noget, vi indtager hver dag, og det kan derfor være en god ting at have i dit medicinskab, hvis nu uheldet skulle være ude.

Hav en indkøbsliste klar

Mange oplever, at når der skal handles ind, så kommer der lidt mere ned i kurven og med hjem end, der egentlig var tiltænkt. Det kan derfor være en smart idé at lave en indkøbsliste, så du kan følge den. Der er også en masse smarte applikationer, du kan downloade ned til din smartphone, hvis du ikke er fan af papir og blyant. En fordel er også, at du så kan ende ud med at optimere den tid, du egentlig bruger i supermarkedet, fordi du ved, hvad du skal gå efter. Det leder også til, du måske ikke bliver lokket af de mange usunde eller unødvendige ting.