Sådan undgår du at tage skade fra din træning

0
829

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er helt naturligt, at der kan komme skader af hård træning. Det behøver faktisk ikke engang at være hård træning. Men vi ved, at der kan komme forskellige skader, og noglegange tænker vi ikke længere over det, når knæet gør lidt ondt efter løbeturen. Men vi skal selvfølgelig passe bedst muligt på vores krop, så vi ikke udsætter vores krop for mere stress end nødvendigt. Derfor er det meget vigtigt at have det rette udstyr til din træning. Du skal have de rette sko, og det er ofte vigtigt med noget opvarmning. At påføre sig selv skader grundet manglende information eller redskaber vil være en meget ærgerlig situation at stå i.

Har du problemer med dine fødder?

Hvis du har meget ondt i fødderne, kan det være, at du skal undersøge om du har nedsunken forfod. Det er nemlig ikke usædvanligt, at du som løber meget eller er meget på benene, får dette. Det kan komme til at gøre meget ondt, og derfor skal du passe godt på dig selv.

Hvis du er i tvivl, om du har dette, så kan det ses ved, at din forfod gerne bør have en bue på tværs. Hvis du ikke har denne bue, bliver din forfod nemlig flad. Når din forfod er flad, er der en risiko for, at der kommer alt for meget vægt på fodbalder, nerver og forfodsknogler. Det kan give en stor skade, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom.

Hvis du har dette, er det vigtigt at reagere på det. Du kan købe nedsunken forfod indlæg, der gør det langt mere behageligt for dig, og sådan kan du undgå, at din skade bliver meget værre.

Vi ved alle, at vi skal passe godt på os selv, men vi kan godt glemme at lytte til vores krop, selvom vores krop sender bestemte signaler.