Sådan kommer du i gang med at bruge din hometrainer

0
322

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En hometrainer er et rigtig godt redskab, hvis du cykeltræner meget udenfor, men også har brug for en mulighed for at træne hjemme en gang imellem. Det er f.eks. ikke sikkert, at det er optimalt at cykeltræne udenfor, når det er blæsevejr eller regnvejr.

Men hvordan kommer du i gang med at bruge en hometrainer?

Find en hometrainer der matcher dig

Første skridt er naturligvis at finde en hometrainer, der passer dig både dig og din cykel. Det handler om at finde en, der matcher alle dine behov og krav. Der er f.eks. forskel på funktioner, kvaliteter, priser, egenskaber m.m.

Der er f.eks. både hometrainere, der virker ved hjælp af væske og ved hjælp af magnet. Der er også forskel på stigningsprocenter og på hvorvidt, det er med eller uden Bluetooth og ANT+.

Hvis du fortsat er i tvivl, når du har undersøgt nogle forskellige modeller, så er det også en hjælp at læse en guide.

Få hjælp til brug af din hometrainer

Lige først virker det måske kompliceret at bruge din hometrainer, men det er kun lige indtil, du får helt styr på det og øver dig.

Hvis der følger en guide med til din hometrainer, så er det bare at følge den. Men hvis du alligevel er i tvivl om noget omkring opsætning eller montering af din cykel, så er der helt sikkert noget personale, der står klar til at rådgive dig.

Prøv dig frem nogle gange

Når du investerer i en ny hometrainer, så er det altid en rigtig god idé at prøve dig frem. Du lærer rigtig meget ved at prøve dig frem, fordi du finder ud af, hvad der fungerer godt, og hvad der fungerer mindre godt. Derfor er det bare at springe ud i at træne på din cykel derhjemme.