Sådan planlægger du et stort motionsevent

0
1367
motionsevent

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du med en drøm om at stå i spidsen for et motionsevent. Og skal det blive en succes både nu men også fremadrettet, så du kan fortsætte flere år efter. Så er det også vigtig er du gør det ordentligt første gang du forsøger at afholde sådan et event. Du får herunder de nødvendige råd til hvordan du kan få succes med et motionsevent med en stor størrelse.

Sæt et fokus

Det første som du skal være bevidst om er hvilken form for motion, som du gerne vil lave til dit event. Er det f.eks. løb, så find ud af hvilke og hvor mange distancer der skal være, og skal det være i byen, eller i terrænet.

Find et eventbureau

Motionsevents i en vis størrelse kan ikke arrangeres af få eller uerfarende eventarrangører. Rådet til dig er derfor. Kontakt et eventbureau, som kan være med til at få arrangeret det event som i forventer og ønsker jer. Når du kontakter eventbureauet, er det et klart plus, at du allerede ved, hvad der skal foregå under eventet. Så gør du det nemmere for eventbureauet et planlægge, og du kommer samtidig til at kunne spare nogle penge på den post.

Find sponsorater

Hvis der er nogle motionsevents ikke kan være foruden, så er det sponsorater fra forskellige virksomheder, som relatere sig til eventet. Få derfor nu gang i telefonen, og få ringet rundt til de forskellige virksomheder, som kunne være interessante at få et sponsorat fra. De fleste virksomheder vil som regel gerne være med, da det faktisk er en win-win situation.

Find frivillige

Afholdelse af et event kræver rigtig mange hænder, som kan tage fat, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis alle skal have løn. Frivillige er derfor en nødvendighed ved afholdelse af et event. Få derfor lavet nogle tilmeldings blanketter, som interesserede frivillige kan søge igennem, og få den hjælp du behøver til dit kommende event.