Sådan kan du få klaret din workout i hjemmet

0
1041
julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange oplever at man i disse dage måske skal arbejde hjemmefra og at ens fitnesscentre er lukket. Derfor kan det være oplagt med en pause i ens arbejdsdag eller i det tidsrum om aftenen eller eftermiddagen hvor man alligevel valgte at træne at man får trænet i hjemmet i stedet. Hvis man ikke har kabler, løbebånd, cykler, håndvægte, bænke og andet til rådighed kan det være svært at gennemskue hvad man skal gøre for at man kan få et godt workout indenbords og alle de muskler man har brugt så lang tid på at opbygge ikke, forsvinder helt.

Det vigtigste når du træner hjemme og du nærmest udelukkende træner med kropsvægt er at du sørger for at blive så udmattet som muligt. Det vil sige at du ikke skal holde pauser og at du bare skal køre på med flere øvelser inden for hver muskel gruppe inden pauser og gerne i cirka 1 minut med hver øvelser. Hvis du så finder en række øvelser du kan klare i hjemmet og kører dem et par gange kan du sagtens få en workout der dækker hele kroppen på omkring 45 minutter til 1 time og dermed kan du opretholde den krop du havde inden landet lukkede ned.

Det kan også være at du skal til at tænke kreativt på andre måder hvorpå du kan bruge din krop. Det kan være at der er et gør det selv projekt som du/i har planlagt længe og derfor skal du måske udnytte denne situation til at få købt varerne og dermed bare komme i gang med projektet. Det kan være at i skal have lagt nyt gulv i stuen og du dermed skal til at lægge et lækkert og flot sildebensparket. Hvis du gør effektivt nok, kan du sagtens få pulsen op og dermed ende med lidt sved på panden.