Sådan for du trænet som nybagt forælder

0
438
træning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her får du en række forskellige metoder til hvordan du kan holde din træning i gang, og samtidig holde øje med dit barn.

Anskaf dig en løbevogn

I dag er det rigtig populært at løbe rundt med sit barn i en løbevogn. Det er en fantastisk erstatning for en alm. gåtur med barnevognen, og både du og dit barn får noget godt ud af sådan en tur. Du skal ikke være i tvivl om at dit barn vil synes at det er underholdende at køre stærk i sådan en vogn. Du kan desuden stadig have dit barn med i sådan en vogn, efter barnet har lært at gå. Så det er en vogn som du vil kunne bruge længe.

Træning i stuen med og uden baby

Et andet hit hos de nybagte mødre bla. Er at lave sin træning hjemme i stuen, hvis man har udstyret til det. Du kan sagtens træne selvom barnet er vågent, så det er en oplagt mulighed at inddrage din baby i træningen hvis dette er tilfældet. Det aktiverer nemlig dit barn at du laver forskellige øvelser med ham/hende. Hvis du vælger at gøre det mens dit barn putter under sin lille babydyne, så er det også fint. Du kan sagtens nå at få lavet nogle gode øvelser der hjemme, og stadig have tid tilovers til noget andet.

Tag barnet med i fitness

Kan du bare ikke undvære fitness centeret, så sker der skam heller ikke noget ved at have dit barn med der. Som regel er børn rolige sådanne steder, da der er så mange forskellige og spændende ting at kigge på. Så du kan roligt ligge dit barn i en transportabel autostol, og få trænet din krop igennem.

Så kom bare i gang med din træning, der er igen undskyldninger for at komme i gang.