Oplever du også problemer i din træning?

0
909
julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som hyppig læser på denne blog ved du alt om hvor vigtig træning er. Men der findes også en række ting i ens hverdag der kan hindre ens træning og dem vil vi prøve at skitsere her, så du kan være forberedt, men vi vil selvfølgelig også nævne hvordan du kan overkomme dem, så det ikke skal gå ud over din træning og du fortsat kan holde dig sund og rask igennem mange år

Presset på tiden i hverdagen

En af de hyppigste ”undskyldninger” der er for manglende træning, er at der simpelthen ikke er tid i en pressete hverdag med arbejde, børn, madlavning og alt hvad der nu skal klares for at holde en dagligdag kørende. Det kan vi fuldt ud forstå og har selv en gang i mellem måtte aflyse træning for at få tid til familien. Det handler oftest bare om at skemalægge sin træning uanset om det er håndboldtræning med holdet, løb i det fri eller et smut i styrkecentret. Hvis du kan gøre det sammen med din partner, så der er i hvert fald altid, er en af jer hjemme til at holde styr på børnene så burde i sagtens kunne få tid til træningen. Ellers handler det også meget om at prioritere andre ting som afslapning på sofaen ned.

Fysiske problemer

Mange oplevere fysiske problemer i forbindelse med deres træning. Oftest kommer det i form af skader i muskler og led på grund af en forkert bevægelse eller overbelastning. Det bedste man kan gøre, er at slappe af og lade kroppen hvile og derefter kigge på om der måske er noget i ens træning man kan ændre. Det kan også være ting som synsbesvær er kan give dig problemer. Her vil vi anbefale at man får foretaget en synsprøve og eventuelt forhører sig om kontaktlinser til når man dyrker sport.