Lev sundt og hold gaming-evnerne ved lige

0
437

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I de seneste 20 år er computerspil blevet til meget mere end en hobby for unge mænd. Det er blevet en global sport med mange tusinde kroner og en drømmekarriere for mange unge mennesker. Den udvikling og meget andet kan du læse mere om på hjemmesider som Gamingmagasinet. Det har dog endnu ikke rykket ved det stigma, at gaming og esport er en smule barnligt og ikke mindst usundt. At det mest handler om at bruge det højeste antal timer solidt plantet i sin stol med øjnene limet til den lysende skærm. Det er da også meget muligt, at det er sådan det foregår for nogle, men vil man som professionel gerne holde gaming-evnerne ved lige, hører der meget mere med.

Derfor bør du træne fysisk

Computerspil kræver nemlig ikke kun kendskab til reglerne og mange timers øvelse foran skærmen. Det kræver også et skarpt og hurtigtænkende hoved såvel som kvikke reflekser. Den slags opbygger man ikke bare ved at pumpe årerne fuld at koffein for så at bruge nætterne stilsiddende foran skærmen. Tværtimod har mange professionelle esportsspillere personlige trænere, der dagligt kører dem gennem et træningsregiment for at holde den fysiske krop og reflekserne ved lige.

 

Den slags kan du med fordel også gøre som ganske almindelig gamer uden synderligt mange penge på spil. Du vil hurtigt opleve, at du, som resultat, bliver gladere når du faktisk har muligheden for at spille samt at dit hoved bliver klarere og dine reflekser bedre. Der er desuden masser af forskellige måder at træne på. Du kan begynde at tage en tur forbi det lokale træningscenter, men der findes også masser af træningsregimenter online, som kan udføres i hjemmet og ikke kræver andet end din egen krop. Der er masser af muligheder og masser af grunde til at holde gaming-evnerne ved lige med fysisk træning.