Kosttilskud

0
1427
Kostilskud sund kost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad er kosttilskud

Kosttilskud er godt at bruge til træningen, det kan hjælpe til at du får mere ud af din træning, et højere energiniveau og generelt en forbedret sundhed. Når du træner bruger din krop ekstra resurser til, at præstere og dette gælder også når din krop skal restituere. F.eks. skal musklerne bruge mere protein for at kunne udvikle sig, og derfor er der mange som køber proteinpulver, for at give dit proteinindtag et boost. Kosttilskud skal tages som et supplement og ikke som en erstatning. Din krop kan fungere optimalt med kosttilskud udelukkende.

Hvorfor du bør bruge det

Som nævnt for oven så skal kosttilskud hjælpe dig med at præstere bedre under træningen eller til din restitution. Det er lige præcis også grunden til at du bør bruge kosttilskud, der hvor det giver mening. F.eks. omega-3, som er umættede fedtsyre som kroppen har brug for. Kroppen kan ikke producere omega-3 selv, så vi må få det fra kosten. Omega-3 findes i store mængder i fed fisk, som laks, margarine og nødder. Men for de flestes vedkommende her i landet, bliver der ikke spist så meget fed fisk. Selv om omega-3 ikke direkte påvirker din præstation eller gør dig stor, så støtter op om din overordnede sundhed. Derfor kan det være en god ting at købe det som kosttilskud.

Vær på vagt

Du skal sørgefor at undersøge hvilke kosttilskud der findes og hvad de gør og gerne også hvor meget der er blevet forsket i dem. Det er nemlig ikke alle tilskud der er gode netop for dig. Der er også en masse marketing trick man skal manøvre sig uden om, for at spare penge. Et eksempel på dette er kreatin, som findes i mange forskellige varianter. Når du søger efter kreatin vil du hurtigt opdage at der findes mange forskellige slags. Hver af dem påstår at de virker bedre en den normale form for kreatin og derfor koster de mere. Problemet med dette er, at der simpelthen ikke findes noget forskning der bakker om dette argument, men faktisk påpeger at det ikke kan betale sig. Den bedste form for kreatin er simpelthen, den mest simple form for kreatin, 99.9% monohydrat. Så du skal være på vagt.

Du kan finde kostilskud og meget andet på – https://mecindo.dk/