Hvordan du får en sund ryg uden træning

0
1330
Kontor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rygproblemer

Mange af os døjer med rygproblemer i en eller anden grad, specielt dem som har et job uden meget bevægelse. Disse job indbefatter kontorjob, hvor man sider på sin kontorstol de meste af dagen. Problemet opstå når man er stillesiddende i lang tid ad gangen. Det er dette som gør at vi får spændinger og ømheder i vores muskler og det kan give os ryg problemer. For at komme disse problemer til livs, skal man bevæge sig lidt. Ændre sin sidde position i løbet ad dagen. Vi bruger ryggen til mange ting og den støtter os når vi går, cykler, ja ryggen er meget vigtig i vores dagligdag. Derfor skal vi også passe på den, ved at undgå skader og tænke over hvordan vi sidder på kontorstolen.

Brug holdningskorrigerende tøj

Du kan også bruge holdningskorrigerende tøj til at hjælpe dig med at holde en sund position. Dette tøj sørger for at dine muskler bliver spændt, på den rigtige måde. Det gør at du kan holde den sunde position, når du f.eks. sidder i kontostolen hele dagen. Holdningskorrigerende tøj presser dine skulder tilbage, så din ryg bliver mere rank. Det øger bevidstheden om kropsholdningen og dine muskler arbejde på en sund måde.

Du behøves ikke at træne

Mange vil nok tænke at træning ville være den eneste vej, til at få en bedre kropsholdning. Men det holdningskorrigerende tøj, kan hjælpe dig også selv om du ikke træner. Du behøves faktisk slet ikke at træne, for at få en sundere ryg. Med denne slags tøj slipper du for dine rygproblemer og du slipper også for at gå til fysioterapeut. Mange gange kan vi selv fikse de små spændinger vi måtte have, men hvis du er i tvivl, skal du selvfølgelig gå til din læge. Lægen ville selvfølgelig kunne hjælpe dig med hvad du skal gøre.