Her er Danmarks smukkeste løbe ruter

0
1161
løbe ruter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Elsker du også at løbe, men er træt af den sædvanlige løbe rute fra hjemmet af? Vil du gerne prøve nogle nye løber ruter som du ikke har løbet før? Vi har her samlet de 4 bedste og smukkeste løbe ruter som du kan løbe i Danmark.

 

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot har en af landets største og smukkeste dyrehaver, tæt ved deres også utrolige enestående slot. Desuden er det ikke langt fra den flotte Lillebælts kanal. Her kan du hurtigt få nogle kilometer i benene, og løbe en dejlig lang rute i denne fantastiske natur. Denne tur kan selvfølgelig kombineres med et weekend ophold sammen med din bedre halvdel.

 

Århus. Ørnereden – Moesgaard Strand

Vil du gerne løbe langs vandet, så tag turen fra Ørnereden i Århus, til Moesgaard Strand. Dette er en skøn tur langs den århusianske bugt. Du vil på din tur få set en masse skibe i alle størrelser, på det store farvand. Du slutter på den utrolige lækre strand, hvor du roligt kan tage dig en dukkert, efter din løbetur.

 

København. Frederiksberg Have + Søndermarken

Er du vant til at løbe ude i det fri, og gerne vil prøve at løbe i vores alle sammens store by København, Så er ruten i Frederiksberg Have og Søndermarken en utrolig skøn tur. Her løber du på de forskellige stisystemer som der er lagt i de utrolig flotte parker. Det er en meget eftertragtet løbe rute, og du vil uden tvivl møde mange andre løbere på din vej.

 

Skagen: Skagen fyr

Hvis du gerne vil have dig en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du tage en tur op til Danmarks sydligste punkt. Løbe ruten ved Skagen fyr, tager dig hele vejen rundt om sydspidsen, og du vil derfor have udsigt til Kattegat, og Skagerrak uanset hvor du ser dig om. Når du har løbet din tur, er det selvfølgelig velfortjent at gå i vandet, hvor ligge dig hvor Kattegat og Skagerrak mødes.