Gode ideer til det aktive arrangement

0
1058

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du er blevet træt af de samme arrangementer der ikke er særligt aktive. Du savner at dig og dine venner eller familie også kan lave sjove ting sammen. Heldigvis findes der utroligt mange aktive og sjove aktiviteter, som er perfekte til arrangementer og udflugter. Vi har samlet nogle eksempler på sjove aktiviteter og de kan alle anbefales at prøve af med venner og familie.

Klatre

Klatring er mega populært, og du kan både klatre i haller og udendørsparker. I parkerne kommer dig og din gruppe op i træerne på en zip-line, hvor højdeskrækken helt sikkert bliver udfordret. Klatring er mega hårdt, og samtidig en god og sjov træning. I klatrhallerne er der opstillet baner, og der er en bane til alle niveau, dermed kan alle blive udfordret på hver deres måde.

Sjov sport

Idag findes der mange måder og produkter, der er til for at gøre sport sjovt. De fleste har nok set de kendte Bumper-balls. Bumper-balls er fodbold bare hvor alle har en stor oppustelig bold om kroppen, også handler det om at løbe ind i de andre og have det sjovt.

Der findes også eksempler på borfodbold med mennesker, det er ligesom en bordfodboldbane, bare hvor man selv er de små plastic-mænd på stangen.

På vandet

Der er masser af muligheder for aktiviteter på vandet. Der findes eksemplevis noget der hedder water-balls, du kommer ud på vandet indeni en stor plastickugle, som du kan flytte ved at løbe ligesom i et hamsterhjul. Forestil dig så at dig og 4 af dine kammerater er ude i kuglerne på vandet, og skal løbe om kap over en større å.

Teambuilding

Hvis du ikke selv vil står for arrangementet, så findes der også et eventfirma, som laver samarbejdsøvelser, for dig og dit arrangement. De har masser af forskellige aktive øvelser og lege, til dit teambuilding event, med familie og venner.