Få motion i hverdagen

0
952

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Motion kan for nogen være svært at få passet ind i en travl hverdag. Det kan være svært lige at finde et et par timer 2-3 gange om ugen til at gå i fitnesscentret. Det kan også også være svært at finde motivationen til lige at løbe 5-6 km 4 gange om ugen, selvom man godt vidste at det var det man burde gøre.

Hvis du hører til blandt dem, der har det sådan, kan det være en rigtig god ide at gå efter at bevæge dig mere og være mere aktiv. Du kan faktisk forbrænde utrolig meget ved at have en aktiv hverdag, også selvom du ikke dyrker decideret intensivt motion i faste rammer.

Der er nok ikke mange, der ikke kender begrebet “mange bække små”, og det er især noget der gør sig gældende inden for motion, men også det modsatte. For selvfølgelig skader en enkelt kage eller et par stykker slik ikke din form eller vægt, men bliver disse lige pludselig til mange, vil du hurtigt se en effekt af det. Sådan er det også den anden vej, det gør ikke det store, hvis du cykler på arbejde en enkelt dag i stedet for at tage bilen. Gør du det derimod bliver det til mange hundrede kilometer om måneden.

Hvis du har børn så invester i noget, i kan være fælles aktive om. Det kunne være fodboldmål, en basketkurv, en trampolin (som kan købes her) eller lignende. Det er med til at putte motion ind i hverdagen, både for dig og ikke mindst for dine børn. Har du små børn kunne det være en cykeltrailer, så i kan komme ud på nogle ture, uden at skulle i en autostol. Det giver godt nok ikke dine børn meget motion, men det er med til motivere dem til at synes, at det er sjovt at cykle, hvilke er godt på den lange bane.

Fem hurtige råd til mere motion

Drop rulletrapper og elevatorer – tag trapperne HVER GANG

Tak cyklen ned og handle og lad bilen stå

Lav aktive og fysiske ting med dine børn

Gå rundt når du snakker telefon

Rejs dig op – vi sidder for meget ned, at stå op forbrænder mere end at sidde ned.