Få mere ud af din træning

0
409
Smartwatch

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Data fra din træning

Når du træner er det altid godt at kunne måle forskellige ting i mens du træner eller efter din træning. Det nogle gange udfordrende at finde ud af, om man rent faktisk har forbedret sig siden sidst. Det kan også være at man har en bestem målsætning med sit løb eller bare gerne vil opretholde en fornuftig puls. Hvis man gerne vil opnå et atletiskniveau, er det vigtigt at kunne følge sine forbedringer meget præcist, da der skal reguleres i træning, kosten eller restitutionen alt efter hvordan du ligger i forhold til din målsætning.

Smartwatch

Med smartwatches og aktivitetsure kan du mere end bare at se hvad klokken er, selv om der er meget praktisk at kende tiden. Med sådanne ure får du hele tiden data om f.eks. puls, hvor langt du har løbet og hvor hurtigt. Derudover får du en timer og en aktivitets tracker, som søger for at du hele tiden når de mål, som du har opsat. Løb f.eks. en lang tur og se hvordan aktivitets trackeren måler hvor meget aktivitet du har opnået og hvor aktiv du skal være for at du når dit mål. Med et smartwatch eller et aktivitetsur bliver det lettere, at få overblik over din træning og du vil kunne opnå nye højder ved hjælp af et smartwatch.

Nogle smartwatches kan endda måle dit kalorieindtag, så du kan holde styr på kosten samtidig med din træning. Dit ur har styr på tingene for dig i løbet af dage, så du ikke behøves at bekymre dig eller tænke for meget på det.

Til svømmeren

Du behøves ikke at være bekymret om urene ikke kan tåle vand, det kan de fleste ure. Det betyder at du kan tage det på når du skal svømme og når du skal i bad, efter din træning.