Få en struktureret træning

0
1244
whiteboard

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du gerne vil i gang med at træne regelmæssigt, så kræver det en meget struktureret plan for at du kan holde det mål som du har sat dig op efter. For at holde struktur på din træning, kan du bl.a. anvende et whiteboard som hjælp.

Her får du en række trænings mål som du sikker kan lægge genkendende til at have prøvet, men uden held. Til alle disse mål vil du kunne bruge et whiteboard som et hjælpende element.

Kostplan

Går du meget op i din kost, og skal det stemme overens med din træningsform. Du skal måske træne dig op til noget bestemt.

På et whiteboard kan du fast lægge din ugentlige madplan en uge frem, og være på forkant med hvad du skal indtage af mad i løbet af ugen. Du kan også holde nemt styr på dit kalorieindtag, ved at regne dine daglige kalorier sammen for hele ugen, med den madplan som du har lavet

Træningsplan

Dette kræver sandsynligvis et hjemme fitness. Men har du sådan et kan du med et whiteboard, nemt holde styr på den træningsplan som du har formet til din krop. Du kan dele din træning op i de dage du vil træne i, og fastlægge øvelser på forhånd, og hele tiden tilgå dem. Du kan også nemt rette den til hvis der sker ændringer, så som flere sets osv.

Vægttab

Er du på kur kan du med et whiteboard, hele tiden holde styr på hvordan dit vægttab går, uge for uge. Du kan fx opstille et skema hvor du altid kan se, hvor meget du har tabt siden du startede dit vægttab. Du kan også opstille et mål for den næste uges vægt du vil ned på til din næste vejning. Du kan derfor også bruge dit whiteboard som en hjælpende hånd til at huske, at du skal ned på en bestemt vægt.