Disse tiltag kan du vælge for at blive mere miljøvenlig

0
544

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er i disse tider en upopulær holdning at have, hvis man ikke på noget plan går op i at hjælpe miljøet. Det er gået op for de fleste, hvilke konsekvenser klimaforandringer og miljøsvineri generelt kan have og har på verden. Derfor er der ikke nogen, der vil kigge underligt på dig, når du køber miljørigtigt ind.

Bæredygtige badekåber

Det er nærmest ligegyldigt, hvilken vare man vil købe, at man kan få en bæredygtig version af varen. Det er i hvert fald ingen skam at lede efter en bæredygtig udgave, og hvis man får den leveret direkte uden at skulle jagte den, kan det næsten ikke blive nemmere at vælge miljøvenligt. Du kan eksempelvis investere penge i eksklusive badekåber i økologisk bomuld bestående af følgende tre lag: et yderste lag af hammamvævet bomuld, et midterste lag af quilt og et inderste lag af frottévævet bomuld.

Hvilken eksklusivitet?

Hammamvævet bomuld tilføjer den kvalitet til din eksklusive badekåbe, at den er vind- samt vandafvisende. Dertil tilføjer quilt den kvalitet, at den bliver varmeholdig. Til sidst vil vandet blive opsuget af quilt, det inderste lag, hvilket vil holde din badekåbe og dermed din krop i tørhed. Intet af dette er umiddelbart at klage over, så hvorfor ikke medbringe produktet på næste badetur?

Andre måder at agere bæredygtigt på

Det er ikke udelukkende materielle ting, du kan købe bæredygtigt. Når du i dit supermarked køber økologisk, vælger du den mest bæredygtige løsning. Når du vælger at handle ind i dit nærmeste supermarked, vælger du også den mest bæredygtige løsning, fordi du ikke forurener med længere transport end nødvendigt. Når du beslutter, at du vil tage bussen i dag fremfor at køre i bil, har du handlet mere bæredygtigt end sædvanligt. Kollektiv transport sparer planeten for en masse unødvendig forurening fra adskillige passagerers personbiler.