Der er fordele ved plast møbler i det offentlige rum

0
203

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Borde og bænke i det offentlige rum er med til at understøtte turismen og skabe liv i bybilledet. Møbler i det offentlige rum er meget mere end blot siddepladser. Der er flere aspekter, der skal tages højde for. Hvordan skal stilen være for at passe ind i resten af bybilledet? Hvilke materialer skal møblerne være produceret i? Er der tænkt på miljøet? I denne artikel vil vi komme nærmere ind på de overvejelser, som bør ligge til grund for valget af møbler i det offentlige rum.

Møbler i genbrugsplast er med til at skåne miljøet

Miljøet er noget af det, som rigtig mange danskere har fokus på og vægter højt. Derfor giver det god mening, at miljøet er værnet om og repræsenteret i det offentlige rum. Her er møblerne et godt sted at starte. Ved at vælge plast møbler, der er designet af genbrugsplast, skånes miljøet for unødvendigt overforbrug.

Fordele ved møbler i genbrugsplast

En fordel ved genbrugsplast er, at det er farvet hele vejen igennem. Det betyder, at det ikke bliver særligt synligt, når møblerne bliver udsat for ridser. Desuden er genbrugsplast vedligeholdelsesfrit, hvilket er en fordel for budgettet i det offentlige rum. Materialet rådner heller ikke eller på anden måde går til på grund af vind og vejr. Plast møbler kan holde til at stå ude hele året rundt. Da de ikke består af organiske materialer og har en glat overflade, bliver de heller ikke angrebet af alger, som ellers kræver særlige midler for at komme af med. Her kan en hurtig overfladerengøring nemt klare opgaven.

Gebrugsplast møbler til byrum og park er derfor på mange områder et godt og velovervejet valg. De fås i forskellige farver, så der nemt kan findes et design, der passer til den enkelte park eller det enkelte bybillede.