Den ultimative restitution

0
651
Kvinde - træning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fokus på atletisktræning

Her på Atletisktraening.dk har vi stort fokus på atletisktræning og hvordan du opbygger en atletisk form. Men du kommer ikke i god form hvis ikke du restituerer optimalt. Der vil her blive taget udgangspunk i det der kaldes passiv restitution, her er du ikke aktiv dvs. at du ikke prøver på at sænke f.eks. mælkesyre i dine muskler, men prøver at få statisk udspænding. Der er flere forskellige metoder at benytte, når det kommer til passiv restitution. Husk, vis du træner eller konkurrere i sportsgrene der kræver ekstrem udholdenhed, er det vigtigt først, at restituerer ved aktiv restitution.

Passiv restitution

Som altet tager man sin krop til den absolutte grænse, i hvad der er muligt for kroppen og nogle gange lidt over grænsen. Det er klart at dette tære på kroppen, da den skal komme sig igen efter en intens konkurrence eller træning. Hvis den ikke får lov at restituere, for kroppen ikke lov til at hele sig selv og den bliver derfor ikke stærkere. En optimal restitution er derfor på sin plads, for at sikre kroppens genopbyggelse. Det sikre, at du kan yde optimalt hver gang, til konkurrencer og træningspas. Mange tænker på restitution, som værende, når du ikke træner, men at slappe af i sig selv er ikke nok hvis du vil yde dit maksimale. For at få den ultimative restitution, kan man benytte sig af kompressionsbeklædning. Der er flere undersøgelser, som konkluderer, at brugen af kompressionstøj i forbindelse med restitution, giver et bedre resultat.

Kompressionstøj

Ved brug af kompressionstøj får du bedre og hurtigere restitution, som sikre en bedre træning og forbedret resultater. Tøjet fungerer som en slags massage, som søger for at ælte og strække dine muskler. Tøjet gør brug af komprimeret luft til at bearbejde hævelsen i musklerne, hvilket giver en hurtig lindring i muskulaturen. Kompressionstøj bliver brugt af professionelle atleter her i blandt inde for cykling.