Calisthenics er kommet for at blive

0
450

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Da vi tilbage i 2018 så træningsformen Calisthenics sætte sit præg på danskernes træningsform, kunne mange godt være tilbøjelige til at tro at der blot var tale om en lille dille, men nu står vi flere år senere og kan se at calisthenics er kommet for at blive og bliver anvendt som træningsform med flittighed.

Find træningsprogrammer der er en del af den populære træningsform calisthenics

Du har måske allerede hørt om calisthenics som en træningsform hvis du har begivet dig rundt i træningsmiljøer som f.eks. fitnesscentrene, men hvis du ikke har været så meget på træningsretningen de seneste års tid, så kan det virke helt fjernt for dig at der her er tale om en meget populær træningsform.

Med calisthenics er der tale om en træning der er bygget op på øvelser hvor dit udstyr er din egen kropsvægt. Det har mange fordele med sig at man ikke skal bruge en masse træningsudstyr for at komme i gang og internettet er spækket med gode Calisthenics træningsprogrammer, så du kan egentlig bare gå i gang når du vil.

Brug din egen kropsvægt til at styrke muskulaturen. Foto: Unsplash

Øvelser der er til at forstå og som du sikkert allerede har kendskab til

Mange af de øvelser som der bruges i træningsprogrammerne når du ønsker at træne calisthenics er ret sikkert øvelser som du allerede har kendskab til. Her finder du nemlig øvelser som strækker sig bredt lige fra armbøjninger til squats. Få år tilbage florerede der en planken-challenge som udsprang sig fra netop denne træningsform.

Elsker du at lege med din balance vil du også elske at lege med calisthenics. Du kan stå på hænder og træne bestemte muskelgrupper på denne måde eller du kan samle dine hænder imellem let spredte ben og forsøge at løfte din egen kropsvægt fra stolen. Der findes et hav af disse øvelser og det er bare at gå på opdagelse på internettet og finde de øvelser der styrker de muskelgrupper du gerne vil styrke.