Brug dine møbler til hjemmetræningen

0
274

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inden for de seneste par år, er hjemmetræning blevet mere og mere populært. Dette bunder nok ud i, at det var en periode, hvor det ikke var muligt at komme i et faktisk motionscenter. Det fik derfor mange til at finde alternativer i hjemmet, som kunne bruges som substitut eller supplering til de maskiner, som de plejede at benytte sig af. Hvis du er lidt usikker på, hvordan du kan inkorporere dine møbler og genstande i hjemmet til træningsudstyr, så læs med her.

Brug de møbler du har tilgængelige

Starter vi med møblerne, er der et hav af forskellige muligheder med disse. Kigger vi f.eks. på din sofa, kan denne hurtigt spille en rolle i din næste hjemmetræning. Det er nemlig sådan, at sofaer til dit hjem ofte er tunge og lettilgængelige. Du kan f.eks. binde en elastik til et af sofabenene, og bruger modstanden, som sofaen giver, til at træne både dine arme og dine ben. Derudover kan en sofa, såvel som en stol, også bruges til squats. I stedet for at sætte dig helt ned, kan du gå så langt ned, at din bagdel netop rører sædet, for herefter at rejse dig igen. Sofaen er solid, og vil sandsynligvis ikke rykke sig under dig.

Hvad er tilgængeligt derhjemme?

Udover at kunne bruge møbler til din træning, er der også andre huslige genstande, som vil fungere til din hjemmetræning. Ønsker du at holde udgifter til træningsudstyr på et minimum, er håndvægte måske ikke den første investering du laver. Her kan du dog med fordel tage en pose mel, eller noget tungere, alt afhængigt af dit niveau, og bruge denne som håndvægt. Hvis du træner balance, behøver du heller ikke at investere i et smart balancebræt. Start med at stå på ét ben på nogle puder. Det lyder enkelt, men kan vise sig at være udfordrende nok for en nybegynder.