Hvordan man får brændt flest kalorier af

0
1381
Basketball - Forbrænd kalorier
Basketball

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange sportsgrene rund omkring, hvor man er aktiv på forskellige niveauer, men der er alligevel forskel på om man forbrænder meget eller lidt i de enkelte sportsgrene. For at forbrænde flest kalorier skal der noget bevægelse ind. Din krop forbrænder kalorier ved at få dine muskler til at trække sig sammen og strække dem ud. Dette skaber bevægelse, men det er ikke nok bare at bevæge sig, hvis man vil have en reel kalorie forbrænding der kan ses på fedtprocenten. Der skal en vis intensitet til i din træning før at forbrændingen bliver sat i omdrejninger.

Interval træning til forbrænding af kalorier 

En af de bedste metoder til at øge intensiteten i din træning er ved at træne i intervaller. Dvs. korte tidsrum hvor du yder dit absolutte max og derved får din puls højt op, i en meget kort periode og herefter tager det lidt mere med ro. Intervallerne kan være få sekunder, som 5-30 sek. Du starter altså først med at holde din puls lidt nede i ca. 30 sek. eller i et min., det skal stadig kunne mærkes, og så yder du max i 5-30 sek., alt efter din aktivitet og din målsætning.

Men en af de sportsgrene hvor du forbrænder mest, er basketball. Her vil du typisk skulle forsvare i den ene ende af banen og efter løbe alt hvad du kan op i den anden ende, for at presse modstanderen. Der er altså meget intervaltræning i denne sportsgren, du er hele tiden i bevægelse på forskellige niveauer. De mest effektive intervaller er dem som er korte, max 30 sek., men her skal du så også virkelig gå til den.

Men det er jo ikke alle der lige har en basketball bande lige ved døren, så hvis du gerne vil starte derhjemme, så kan du på siden her finde en basketball kurve, som du kan bruge derhjemme.