Den ultimative atletiske træning

0
685
Atletisk træning og forhindringsløb

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du mangler noget inspiration til hvordan du kan variere din træningen, så kig ikke længere. Det er altid svært at finde på nogle nye og alternative måder at træne på, hvis man gerne vil være mere atletisk. Og man må jo ej forglemme vigtigheden af have variation i sin træning. Kroppen er bygget på den måde, at næsten uanset hvad du udsætter den for, så vil den vænne sig til det med tiden. Og når først kroppen har vænt sig til din træningsrutine, så daler udfordringen for kroppen og dermed bliver man ikke stærkere. Din krop vil så vidt mulig prøve, at være så doven som overhovedet muligt og derfor vænner den sig til gentagende aktiviteter med tiden. Det skal der sættes en stopper for.

Forhindringsløb

En god måde at variere sin træning på er ved at deltage i forhindringsløb. Forhindringsløb er i de seneste par år blevet mere og mere populære og der er derfor også muligheder for at udsætte sin krop for forskellige udfordringer. Det gode ved forhindringsløb er, at de består af meget varieret forhindringer hvor man både skal bruge styrke, hurtighed og teknik.  Der er også forskel i om man skal bruge meget styrke og lidt hurtighed eller have meget teknik samtidig med meget styrke, i de forskellige forhindringer. Men andre ord, så får du ikke en større variation i din træning og det er en af nøgleelementerne i at få en atletisk krop. Det er den ultimative atletiske træning.

Hvad man bliver udsat for

Under disse løb er der både klatring, hvor du skal bruge teknik og styrke, og web climb hvor du skal bruge hurtighed. Der tunge løft og næst 100% garanti for mudder og skidt du skal kravle rundt i. Det betyder ikke at du skal medbringe vandrestøvler, du skal have nogle sko du kan bruge til hop, klatring og løb. Du skal ikke være bange for at blive lidt beskidt hvis du vil deltage i sådan et løb.