3 måder at få mere motion på kontorer

0
996

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os bruger en del tid på arbejdet, og derfor har man ikke meget tid i hverdagen til at være aktiv. Ofte er man også træt efter en hel arbejdsdag, og ligger sig derhjemme på sofaen. Men kunne det ikke være smart, hvis man kunne blande sit arbejdsliv med lidt motion? Det kan du godt. Ved at indføre nogle små ting i arbejdsdagen, kan du på en nem måde få motion i arbejdstiden, og med god samvittighed gå hjem og dovne den på sofaen når det bliver fyraften.

Den større eller mindre investering

Der er forskellige måder at gøre det på, og en af dem er at investere i et kontor bord med en indbygget cykel eller et indbygget løbebånd. Der er allerede nogle kontoer, der tilbyder dette, men hvis dit kontor ikke gør, så kan du jo altid tage en snak med din chef og se om der kunne være en mulighed for, at det kunne være noget som i også kunne tilbyde.

En anden god mulighed, hvis man måske ikke kan få sin chef til at lave en investering, er bare at huske at gå lidt rundt. Det kan være når du laver en regel om, at hver gang du taler i telefon, så går du en tur. Ved at lave små regler med sig selv, kan man gøre det nemt at overholde sine mål. Det er nemt at smart at starte let og efterhånden lægge flere regler til.

Vælg selv

Den sidste ting du kan gøre, er at tage de lidt mere hårde valg. Hvis du for eksempel har valget mellem trapper og elevator, ja så kan du nok tænke dig til hvad dit valg vil blive. Du kan også vælge at printe ud til en printer, der ligger lidt længere væk end din normale printer.